Wellnessbasics,  groothandel in natuurlijke wellnessproducten

WellnessBasics voor u?
WellnessBasics levert aan verschillende zakelijke klanten. Van vakantieparken en hotels tot massagesalons, beautysalons en voetreflexpraktijken. Maar ook sauna’s, sportscholen en badkamerspeciaalzaken weten ons te vinden. 

Zakelijk groot verbruik
De prijzen op onze website voor de grotere hoeveelheden zijn gebaseerd op voordelige groothandelprijzen. Wilt u grotere of andere hoeveelheden inkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook 20ml flesjes saunaopgiet en badolie aan hotels.

Resell
Bent u eigenaar van een winkel, badkamerspeciaalzaak, schoonheidssalon, massagestudio  of een sportschool?  En wilt u graag onze WellnessBasics producten aan uw klanten verkopen? Dat kan. Wij bieden u de mogelijkheid om met een retail-marge bij ons in te kopen.

Wellness, ook voor in uw bedrijf
Uit onderzoek is gebleken dat de klanttevredenheid van onze klanten is verhoogd sinds ze gebruik maken van onze producten om de (zakelijke) omgeving lekker te laten ruiken. Wilt u weten hoe dit werkt?  Wij adviseren u hier graag over.

Cadeaupakketten voor uw medewerkers
Wilt u eens origineel en inspirerend voor de dag komen? Denk dan aan onze cadeaupakketten. Bijvoorbeeld een beterschapspakket voor uw zieke medewerker, of een babypakket als felicitatie bij een geboorte. Heerlijke wellnesspakketten om te ontspannen of om juist energie van te krijgen. Onze cadeaupakketten zijn weer eens wat anders. Puur natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit en helemaal gericht op het welzijn van uw medewerker of relatie!

Neem contact met ons op
Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Als u contact met ons opneemt, dan maken wij graag een voorstel op maat: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Wellnessbasics
Bestel online