Bath

Bath

De natuurlijke badoliën van WellnessBasics zorgen voor een ultiem wellnessmoment. De etherische olie zorgt ervoor dat elk bad zijn eigen werking heeft. De olie is vervaardigd op basis van een natuurlijke basis olie die verrijkt is met een hoge dosering (zuivere) etherische olie, zonder toevoeging van parfum. Door de toegevoegde kleur is onze badolie ook geschikt voor kleurentherapie.

Omdat deze badolie geen vette vieze badranden achterlaat is deze ook zeer geschikt voor whirlpools*. Door de bubbels van de whirlpool komt er een extra krachtige geurbeleving vrij en het schuimt niet overdadig. De oppervlakte van het water krijgt een subtiel melkachtig schuimlaagje. Dat is nog eens zorgeloos genieten van een ultiem wellnessmoment!

Neem bijvoorbeeld bij rug- en spierklachten een jeneverbes bad en bij vermoeidheid en (lichte) depressie een rozemarijn kruidenoliebad, voor meer mogelijkheden kijk dan snel verder.

* o.a. whirlpools, maar ook de wellness douche in samenwerking met SealskinSorteer op:

€29,85

3 NIEUWE badbelevingen

3 NIEUWE badoliën, ieder in een 150ml verpakking. - Oriëntal Orange Met Lavandel, Mandarijn, Cederhout - Mystic Mint Met Lavandel, Akkermunt, Limoen - Relaxation Met Lavandel, Litsea, Oregano
  Productdetails...
:
€9,95

Dennen kruiden badolie

Dennen kruiden badolie geeft een open en opbeurende geur. Goed te gebruiken bij onrust en vermoeidheid.
  Productdetails...
:
€9,95

Eucalyptus kruiden badolie

Eucalyptus kruiden badolie ondersteunt de ademhaling en werkt kalmerend bij stevige hoestprikkels en verkoudheid. Op geestelijk gebied werkt het verfrissend en stimulerend.
  Productdetails...
:
€9,95

Lavendel kruiden badolie

Lavendel kruiden badolie heeft een frisse maar kalmerende werking op onze stemming. Het brengt rust, ontspanning en helpt bij algemene zwakte, depressie en slapeloosheid.
  Productdetails...
:
€16,50

Rozemarijn kruiden badolie

Rozemarijn kruiden badolie werkt opwekkend, versterkend en wordt vaak gebruikt bij geestelijke vermoeidheid. Goed te gebruiken na een lange dag hard werken of bij een (lichte) depressie.
  Productdetails...
:
Wellnessbasics
Bestel online