WellnessBasics

WellnessBasics biedt een ruim assortiment aan natuurlijke producten, die gebaseerd zijn op de beginselen van de aromatherapie. Ons assortiment bestaat uit verzorgingsproducten, massage-oliën, sauna- en badproducten en huisgeuren.

Wij zijn geïnspireerd door de kracht van de natuur. Onze producten bevatten 100% natuurzuivere etherische oliën, die goed zijn voor lichaam en geest. Onze verpakkingen zijn strak, basic en stijlvol. Op die manier zijn onze producten ook mooie accessoires in uw huis of bedrijf.

 

Missie

Het is onze missie om pure en natuurlijke producten met een eerlijke prijs te leveren aan een breed publiek. Natuurlijke verzorgingsproducten tegen ‘value for money’, daar staan wij voor. Zodat zoveel mogelijk mensen dagelijks kunnen genieten van de kracht van de natuur.

Wij willen de werking van 100% natuurzuivere etherische oliën toegankelijk maken voor iedereen die dit wil ervaren. De meeste verzorgingsproducten zijn samengesteld met parfums van chemische en synthetische ingrediënten. Etherische oliën worden rechtstreeks gewonnen uit planten. Hun heilzame werking op lichaam en geest is al eeuwen bekend.

 

Ons verhaal

WellnessBasics is opgericht in 2006. De toenmalige eigenaar raakte geïnspireerd door de krachtige werking van etherische olie op geest en lichaam. Hij ontwikkelde een assortiment van aromatherapie producten, gebaseerd op etherische oliën. Omdat zijn passie meer in de ontwikkeling van de producten lag dan in de verdere uitbouw van zijn bedrijf, besloot hij in 2012 het bedrijf te verkopen.

 

Sylvia Koertshuis en Silvie Hurkmans

Wij kennen elkaar van onze samenwerking als Marketingmanagers bij ING. Met onze achtergrond als Bedrijfskundige en Bedrijfseconoom, deelden wij een gezamenlijke droom: het starten van ons eigen bedrijf.

Toen wij in contact kwamen met WellnessBasics waren wij direct onder de indruk van de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Ook de huisstijl en de vormgeving van de producten van WellnessBasics sprak ons erg aan. Geïnspireerd door de mogelijkheden van de aromatherapie en de toepassing hiervan in natuurlijke verzorgingsproducten, hebben we in januari 2013 besloten om het bedrijf WellnessBasics over te nemen.

En wij hebben niet stil gezeten!

Wij hebben een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. We hebben de huisstijl en de verpakkingen van onze producten geoptimaliseerd. We hebben onze website vernieuwd, zodat onze particuliere klanten nóg makkelijker en sneller onze producten op de site kunnen terugvinden. Wij verzenden tegenwoordig onze bestellingen zoveel mogelijk in recyclebare en natuurlijk afbreekbare materialen, opdat wij op deze manier een klein steentje kunnen bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Naast de particuliere markt hebben wij succesvol de zakelijke markt benaderd met onze producten. Wij zijn dan ook heel trots dat in een aanzienlijk aantal vakantieparken, massagesalons en sportcomplexen onze producten gebruiken worden en/of te koop zijn. En wij zijn nog lang niet klaar met doorontwikkelen! Wij hebben nog veel ambitieuze en enthousiaste plannen.

Is uw interesse, na het lezen van dit verhaal extra gewekt, dan nodigen wij van harte uit een kijkje te nemen op onze site. Mocht u vragen of meer informatie over WellnessBasics willen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

 

 

 

 
Wellnessbasics
Bestel online