Verheldert & Activeert

Verheldert & Activeert

Prijs per product (stuk): €7,95


:Deze etherische oliemix creëert een open en stimulerende sfeer. Het maakt je hoofd leeg en laat je langer geconcentreerd werken. Gebruik de olie tijdens een vermoeide dag werken, voor je gaat sporten of gewoon om jezelf even op te peppen. De etherische oliemix is samengesteld uit de etherische oliën rozenhout, jeneverbes en basilicum.

 

Door de opwekkende werking is het beter deze olie niet te gebruiken voor het slapen gaan.

 

Gebruik etherische oliemix Verheldert & Activeert
Geurverstuiving

Creëer een open en stimulerende sfeer door deze wellnessbasics etherische oliemix te verspreiden in de ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kun je geur verspreiden door wat geur te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.


Massage- en Huidolie
Maak uw eigen stimulerende massage olie door deze wellnessbasics etherische oliemix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie.

 

Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie.

 

Veiligheidsinformatie voor aromamix Verheldert & Activeert
Kan mogelijk overgevoeligheid veroorzaken. Wanneer de olie op de huid wordt gebruikt altijd eerst een testje maken. Indien irritatie optreedt de olie verwijderen en insmeren met een neutrale basis olie.

Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online