Soepele Spieren

Soepele Spieren

Prijs per product (stuk): €7,95


:Deze etherische oliemix is een weldaad voor sporters en mensen met spierpijn, reuma of rugklachten. De compositie is samengesteld uit de stimulerende en antiseptische jeneverbesolie, versterkende citroenolie en de bloedsomloop verbeterende en pijnstillende lavendelolie.

 

Gebruik etherische oliemix Soepele Spieren:

Geurverstuiving
Deze geur creëert een verfrissende, neutraliserende, opbeurende geur die de slaap bevordert zorgt voor een stabiel innerlijk gevoelsleven. Om de geur te verstuiven kun je gebruik maken van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kun je de dampen verspreiden door wat olie te druppelen op een tissue en deze in een ruimte of op de centrale verwarming te leggen.

Baden
Los ongeveer 10 druppels van de Soepele Spieren etherische oliemix op in een neutrale badolie en voeg dit vervolgens toe aan het warme water.

Kompressen
Kompressen zijn ideaal voor de behandeling van plaatselijke problemen. Warme kompressen verzachten oude wonden, verstuikingen, spierpijn, zenuwpijn, menstruatiepijn, blaasontsteking en huidproblemen. Doe maximaal 6 druppels van deze mix in genoeg warm water om er een doek mee te doordrenken. Wring het kompres uit tot het niet meer lekt en leg het kompres op de te behandelen plaats. Indien gewenst kan er een voorverwarmde handdoek en daarover een deken worden gelegd om de warmte vast te houden.

Gebruik een koud kompres (voorbereid als hierboven beschreven, maar met koud water uit de koelkast) bij pas opgetreden verstuikingen en zwellingen en bij hoofdpijn.

Massage- en Huidolie

Maak uw eigen  massage-olie door deze wellnessbasics aromamix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie. Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie.

 

Veiligheidsinformatie voor aromamix soepele spieren.
Matig gebruiken op een gevoelige huid en niet gebruiken vòòr het zonnebaden: Dit kan tot huidirritaties leiden.

 

Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online