Ontspant & Kalmeert

Ontspant & Kalmeert

Prijs per product (stuk): €7,95


:De geestelijke veerkracht, de harmonie en het innerlijke evenwicht wordt hersteld. Verspreid de geur tijdens stressvolle momenten of na een lange dag hard werken. Deze WB geurcompositie is samengesteld uit de kalmerende lavendelolie, de vredig en vrolijke makende geraniumolie, de zinnenprikkelende patchouli en een vleugje basilicum.

 

Gebruik de WB etherische oliemix Ontspant & Kalmeert:
Geurverstuiving Creëer een ontspannen sfeer door deze wellnessbasics etherische oliemix te verspreiden in een ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kun je geur verspreiden door wat olie te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.


Massage- en Huidolie
Maak uw eigen rustgevende massage-olie door deze etherische oliemix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie. Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie.

 

 

Baden
Doe 6 tot 8 druppels olie in het warme water. Neem een bad van 10-15 minuten en adem diep in. Houd deuren en ramen gesloten, zodat u volledig profijt trekt van de aromatische dampen. Dit is een van de effectieve manieren om spanningen weg te nemen. 

Veiligheidsinformatie etherische oliemix Ontspant & Kalmeert
Eerste maanden van de zwangerschap vermijden. Kan in hoge concentraties overgevoeligheid veroorzaken.


Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online