Mottenverjager (anti motten)

Mottenverjager (anti motten)

Prijs per product (stuk): €7,95


:De mottenverjager olie van wellnessbasics is een natuurlijk middel om motten te bestrijden. De anti-motten olie bestaat uit een natuurlijke compositie van lavendel, rozemarijn, kruidnagel en citroen olie. Hoewel het voor mensen een heerlijk fris ruikende geur is houden motten absoluut niet van de (frisse) geur.

Gebruik etherische oliemix Mottenverjager (anti-motten):
Om motten te bestrijden maak je de kledingkast helemaal leeg en neem je de binnenkant af met een vochtige doek waarop je enkele druppels van de olie sprenkelt (het liefst warm water gebruiken). Kleding die al met motten in aanraking is geweest, buiten uitkloppen, daarna wassen. Kleding dat niet gewassen kan worden zoals bont, kun je ongeveer 24 uur in de vriezer leggen.

Vervolgens kun je op een aromasteentje, een bolletje katoen, wol of een tissue enkele druppels anti-motten olie druppelen en in de kast leggen. Hiermee creëer je een frisse geur en blijven de motten buiten de deur.

Veiligheidsinformatie voor de mottenverjager olie:
Kan in hoge concentraties op de huid overgevoeligheid veroorzaken.

Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online