Massage olie

massage-olie-wellnessbasics.site.jpgIn veel gevallen wordt er tijdens het masseren gebruik gemaakt van een massage olie. De olie voorkomt wrijving tussen huid en handen waardoor er geen pijnlijke stroefheid optreed. De massage olie mixen die wij voor u hebben samengesteld zijn een mix van verschillende plantaardige basisoliën die ieder hun eigen specifieke bijdrage leveren aan een gezonde en soepele huid. Onze massage oliën zijn 100% natuurlijk en in de meeste gevallen verijkt met pure etherische oliën. In de producten worden geen paraffine oliën of (synthetische) parfums gebruikt.

Wilt u liever zelf experimenteren met het maken van een massage- of huidolie dan vind u op onze site ook alle ingrediënten voor het samenstellen van uw eigen olie. Combineer hiervoor de gewenste basisoliën of de neutrale massage olie met een of meerdere etherische oliën naar keuze. Klik hier voor een uitgebreide handleiding voor het maken van een eigen huid- of massage olie.

Indien u grootverbruiker bent van massge olie bepaal dan de gewenste hoeveelheid door op meer informatie bij het product te klikken.Sorteer op:

€12,50

Baby & Kind massage olie

Deze Baby & Kind massage olie van wellness basics verzorgt de tere babyhuid en maakt hem soepel en zacht.
  Productdetails...
:
€9,75

Neutrale massage olie

Deze wellnessbasics neutrale huid- en massage olie bestaat voor 90% uit Zoete amandel- en 10% Jojoba olie. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamine A en B en bevat veel mineralen.
  Productdetails...
:
€12,50

Ontspannende massage olie

Wellnessbasics ontspannende massage olie verzorgt de huid en ontspant het vermoeide lichaam. Goed te gebruiken bij stress, hoge bloedruk en het vinden van innerlijke balans.
  Productdetails...
:
€14,95

Sensueel / Exotische massage olie

Deze sensuele massage olie is een must bij alle liefdevolle momenten. Door de toevoeging van de 100% natuurlijke ylang ylang-, patchouli- en geranium olie werkt deze olie zinnenprikkelend en wordt een liefdevolle sfeer gestimuleerd.
  Productdetails...
:
€12,50

Soepele spieren massage olie

Deze soepele spieren (sport) massage olie is een olie die veelvuldig gebruikt wordt bij stijve spieren, nek en rug klachten of sport massages
  Productdetails...
:
Wellnessbasics
Bestel online