Kruidenstempel face (per 2 stuks)

Kruidenstempel face (per 2 stuks)

Prijs per product (verpakking): €7,95


:De wellnessbasics kruidenstempel face (65 gram) is speciaal samengesteld voor gezichtsmassage. Het formaat is kleiner dan de kruidenstempel body (150 gram) en heeft een speciaal samengestelde kruidenmix voor het gezicht. Er zitten minder scherpe kruiden in en er zijn ingrediënten aan toegevoegd zoals ylang ylang en lemongrass die een verfissende en ontspannende uitwerking hebben op de (gevoelige) gezichtshuid. De kruidenstempel is meerder keren te gebruiken.

De kruidenstempel (65 gram) wordt tevens vaak gebruikt voor de massage van kinderen.

Gebruik kruidenstempels:
U kunt de kruidenstempels 10 tot 15 minuten stomen in een stoompan (rijstkoker) of u drenkt de hele kruidenstempel in een kom water en verwarmt hem vervolgens 1 à 2 minuten in de magnetron. Voordat u de warme kruidenstempel gaat gebruiken is het aan te raden de temperatuur van de gestoomde stempel te testen. Dit kunt u doen op de gevoelige plaatsen van uw huid zoals aan de binnenkant van uw arm of hand. Ook kan er een dunne doek worden gebruikt tussen de kruidenstempel en de huid. Naarmate de stempel verder afkoelt kunt u de gewenste gebieden intensiever en langduriger behandelen.

De kruidenstempels worden bij voorkeur gebruikt na afloop van de reguliere massage. Men drukt de kruidenstempel op de pijnpunten van het lichaam of maakt rollende bewegingen over de energielijnen zodat blokkades bevrijd worden en het lichaam weer in balans komt.

Opgelet! Ga extra zorgvuldig te werk bij mensen met diabetes, kinderen of oudere mensen. Gebruik het product ook niet bij pas verstuikte spieren. De kruidenstempels kunnen na gebruik 3 tot 5 dagen bewaard worden en het verdient de voorkeur eenmaal gebruikte kruidenstempels te bewaren op een droge plek of in de koelkast.

Ingrediënten Kruidenstempel gezicht:

Lemon (Citrus Limonum)
Lemongrass (Cymbopogon Citrates)
Eucalyptus (Eucalyptus globulus)
Ylang Ylang (Cananga Odorata)
Gember (Zingiber purpureum rose)
Geelwortel (Curcuma longa linn)

Prijs per verpakking van 2 stuks, verpakt in luchtdichte aluminium verpakking. Houdbaar tot 18 maanden na aankoop.Wellnessbasics
Bestel online