Kruidenstempel

herbalball.jpgIn Thailand is de kruidenstempelmassage een oeroude traditionele behandeling. De ronde katoenen bundels met kruidenmixen waren ooit de geheime instrumenten van vroegere geneeskundigen. Recentelijk konden ze alleen maar verkregen worden bij traditiegetrouwe geneeskundigen of bij de Thaise Massageschool in Bangkok.

Onze kruidenstempels zijn handgemaakt, goed geknoopt en bevatten een met zorg gekozen kruidenmix. De kruidenstempel verzacht de spieren en is heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en het bevordert de doorbloeding.Sorteer op:

€19,95

Kruidenstempel body (per 2 stuks )

De kruidenstempel body (150 gram) is geschikt voor het masseren van het hele lichaam. Het formaat is groter dan de kruidenstempel face (65 gram) en bestaat uit andere ingrediënten. Er wordt gewerkt met sterkere kruiden die het lichaam verwarmen en onts
  Productdetails...
:
€8,95

Kruidenstempel face (per 2 stuks)

kruidenstempel face (65 gram) is speciaal samengesteld voor gezichtsmassage. Door de toevoeging van ylang ylang en lemongrass heeft het een verfrissende en ontspannende werking op de (gevoelige) gezichtshuid.
  Productdetails...
:
Wellnessbasics
Bestel online