Kind & Baby

Kind & Baby

Prijs per product (stuk): €7,95


:Deze etherische oliemix is een ideale compositie voor de kinderkamer. Het creëert een ontspannen en tevens positieve sfeer. De aromamix is samengesteld uit de opwekkende mandarijn olie en de rustgevende geur van lavendel. Mandarijn olie wordt uitermate gewaardeerd door kleine kinderen. De geur brengt een verwarmende speelse creativiteit. De gebruikte oliën behoren ook tot de mildste etherische oliën waardoor ze in lage dosering in een basisproduct prima op de kinderhuid te gebruiken zijn.

 

Gebruik etherische oliemix kind & baby
Geurverstuiving

Creëer een rustige en vrolijke sfeer door deze wellnessbasics etherische oliemix te verspreiden in de ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kun je geur verspreiden door wat geur te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.


Massage- en Huidolie
Maak uw eigen baby massage olie door deze wellnessbasics aromamix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie.

 

Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie.

 

Veiligheidsinformatie voor de Kind & Baby etherische oliemix
Kan in hoge concentraties overgevoeligheid veroorzaken.


Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online