Herfst & winter

Herfst & winter

Prijs per product (stuk): €7,95


: 

Verwarm u zelf met de heerlijke geur van kaneel, sinaasappel en kruidnagel. Deze heerlijke herfst & winter geur is uitstekend te gebruiken tijdens koude dagen. Tevens prima te gebruiken om de ruimte te zuiveren van bacteriën en schimmels.

 

Gebruik:
Geurverstuiving

Creëer een regulerende , ontspannen sfeer door deze wellnessbasics aromamix te verspreiden in uw ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kun je geur verspreiden door wat geur te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.


Massage- en Huidolie
Maak uw eigen regulerende massage olie door deze wellnessbasics aromamix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie.

Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie.

 

Veiligheidsinformatie voor aromamix Herfst & Winter
Specifieke informatie: Raadpleeg hiervoor de specifieke contra-indicaties van de gebruikte etherische oliën: Kaneel, sinaasappel en kruidnagel.

 

Algemene informatie: Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online