Fitness kruiden badolie

Fitness kruiden badolie

Prijs per product (fles): €9,95


:De herbal, mood en color therapy badolie van wellnessbasics is een kruiden badolie op basis van natuurlijke ingrediënten. In de badoliën zijn uitsluitend etherische oliën gebruikt zonder synthetisch parfum. Hierdoor geniet je niet alleen van de heerlijke geur maar ook van de heilzame werking van het kruid.

Fitness kruiden badolie is een ultieme mix van menthol kristallen, citroen, kamille en eucalyptus. De fitness badolie heeft een ontstekingsremmend effect en een ontspannende werking bij verkoudheid. Heilzaam bij slecht genezende wonden en aan te bevelen bij nervositeitsklachten, oververmoeidheid en lichamelijke zwakheid. Het geeft een weldadige ontspanning voor sporters.

Het samenspel tussen de kleur van het badwater (kleurstoffen op voedingswaarde kwaliteit) en de geur van de etherische olie geeft je een ultiem wellness gevoel.  

Gebruik: 25 ml badolie voor een vol bad (160 liter), bad temperatuur 36 -38 graden Celsius, badtijd 15 – 20 minuten.

Kenmerken van de wellnessbasics kruidenbaden zijn:
• Unieke samenstelling waardoor er géén vette badranden of resten in het bad achterblijven (bij de citroen badolie kun je hier wel last van hebben door de opname van huidvetten)
• De kruiden badolie heeft huid terugvettende eigenschappen op de huid (dit voorkomt uitdroging en geeft een zachte huid)
• Schuimt niet en is daardoor uitermate geschikt voor whirlpools
• Zuinig in gebruik, want 20 - 25 ml badolie is voldoende voor een bad van 160 liter
• Alle toegevoegde kleurstoffen voor de kleurentherapie zijn op voedingswaarde kwaliteit

Het product is verkrijgbaar in verpakkingen van 500ml, 1L en 5L.Wellnessbasics
Bestel online