Baby & Kind cadeaupakket Bibi

Baby & Kind cadeaupakket Bibi

Prijs per product (stuk): €21,95
€17,56
U bespaart: 20.00%
Het baby & kind cadeaupakket Bibi van wellnessbasics is een leuk cadeau voor iedere jonge ouder. Het is een toepasselijk en bruikbaar cadeau bij kraamvisite, de eerste verjaardagen van het kind of voor de ouder zelf. Het cadeaupakket bestaat uit een heerlijke baby & kind etherische oliemix met onder andere de etherische olie mandarijn en lavendel. De lavendel zorgt voor een rustgevende geur en het vleugje mandarijn geeft baby en kindjes een vrolijk gevoel. Prima te gebruiken in de kinderkamer of in alle andere ruimtes waar de baby of het jonge kind zich bevind.      

Tevens zit er in het cadeaupakketje een beige geursteentje. Dit geursteentje plaats men in de gewenste ruimte en druppelt er een aantal druppels baby & kind etherische oliemix op. Het geursteentje verspreid de geur in de ruimte en heeft een bereik van ongeveer 5 vierkante meter. Voor grotere ruimtes kan het geursteentje op een hitte bron worden geplaatst zoals de centrale verwarming. Ook zou men de etherische olie kunnen gebruiken in een oliebrander (met waxinelichtje) of elke willekeurige andere geurverstuiver voor etherische olie.

De wellnessbasics baby & kind massage olie in het cadeaupakket kan gebruikt worden voor het masseren van het kindje. De massage olie is samengesteld uit de basisoliën abrikozenpit en calendula en is daarom uitermate geschikt om de schrale huid te voeden en verzachten.

Inhoud Baby & Kind cadeaupakket Bibi:
- Baby & Kind etherische oliemix 10ml
- Geursteen crème wit
- Baby & kind massage olie 110mlWellnessbasics
Bestel online