Aroma stream

Aroma stream

Prijs per product (stuk): €48,50
€41,50
U bespaart: €7,00
De Aroma-Stream biedt een schone, veilige en doeltreffende methode om etherische oliën te verspreiden zonder dat daarbij een vlam wordt gebruikt. In plaats daarvan wordt de vluchtige olie door een luchtstroom verdampt waardoor de geur puur wordt gehouden totdat de olie geheel verdampt is.

Met de Aroma-Stream kunnen er verschillende etherische oliën naar eigen smaak, stemming en emotie vermengd worden. De etherische oliën kunnen voor het genot worden gebruikt of voor therapeutische doeleinden om een ontspannende, verzachtende of een opwekkende en stimulerende atmosfeer te creëren (zie de beschrijving bij de oliën). Omdat er geen hitte wordt gebruikt kan deze veilig zonder toezicht of gedurende de nacht aan worden gelaten. Dit kan vooral handig zijn bij hoest en verkoudheid en voor gebruik in de kinderslaapkamer.

Onderin de Aroma-Stream zit een cartouche waarop de etherische olie gedruppeld wordt. De cartouche kan door middel van een bajonetsluiting gemakkelijk uit worden genomen en weer teruggeplaatst. De Stream verstuift de deeltjes door middel van een fan.

De Aroma-Stream is ook geschikt als geurverspreider op het werk of op kantoor voor ruimtes tot 100m3. Vijf druppels etherische olie worden verdampt in circa 30 minuten (op stand II). Frequentie van gebruik: naar behoefte.

De stream wordt automatisch gelevererd met een cartouche om de etherische olie op te druppelen. Deze zijn ook los bij te bestellen.

Op dit product zit 1 jaar garantie.Wellnessbasics
Bestel online