Anti-insect & Ontsmettend

Anti-insect & Ontsmettend

Prijs per product (stuk): €7,95


:Deze etherische oliemix geeft je het gevoel van een frisse wind die door je leven waait. De geur houdt infecties en insecten buiten de deur, werkt kalmerend en geeft een frisse, lichte antiseptische geur. Ook te gebruiken bij insectenbeten. De etherische oliemix is gecomponeerd met Citroen, Lemongrass en Tea Tree.  

Gebruik de etherische oliemix Anti-insect & Ontsmettend:
Geurverstuiving
Creëer een frisse heldere sfeer door deze wellnessbasics etherische oliemix te verspreiden in de gewenste ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma-brander, aroma-stream of aroma-stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site. Ook kan je geur verspreiden door wat olie te druppelen op een tissue en deze in uw ruimte of op de centrale verwarming te leggen.

Massage- en Huidolie
Maak uw eigen verfrissende/beschermende huidolie door deze wellnessbasics etehrische oliemix toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie. Klik hier voor richtlijnen bij het maken van een eigen massage olie. 

Veiligheidsinformatie voor etherische oliemix Anti insect & Ontsmettend:
Specifieke informatie: Raadpleeg hiervoor de specifieke contra-indicaties van de gebruikte etherische oliën: Citroen, Lemongrass, Tea tree.

Algemene informatie: Bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften raadplegen.

 

 

 

 

 Wellnessbasics
Bestel online